Къща за продажба в София, Симеоново

Цена: € 665 000 Обща площ: 380 m2

Описание

САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА с 4 спални, 3 бани, голям двор от 1040 м2., ГОТОВА ЗА НАНАСЯНЕ, с ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЯ в квартал Симеоново. Имаме удоволствието да Ви представим този семеен имот не подвластен на времевите тенденции в архитектурата. Къщата е изключително стилна, функционална като разпределение и направена с много любов!
Дворът е 1040 кв.м. заграден, прекрасно озеленен и поддържан. Електрически портал води до входа на гаража с две паркоместа пред него. Изграден е и кладенец.
На първия етаж на къщата е ситуирана дневна с трапезария с достъп към веранда и кухненски бокс, тоалетна за гости. Втория етаж има три спални с баня и тоалетна. Подпокривния етаж е направен като самостоятелна спалня с дрешник и баня с тоалетна.
В приземния етаж са ситуирани баня с тоалетна, кухня, голяма дневна с камина, котелни помещение с газово котле и 250 л. бойлер и достъп към гаража.
Къщата е след основен ремонт- запазени са всички настилки от масивен паркет (изциклен и лакиран), двете кухни са изцяло оборудвани с всички ел. уреди. Санитарните помещения са чисто нови. Осигурена е изцяло охраната на къщата и двора (СОТ).
Ако имате допълнителни въпроси към този имот, ще се радвамe да отговорим! 0876 277 866, 0899 817 856

Карта

 

Допълнителна информация:

Местоположение: Симеоново

Тип: Къща

Статут: Разрешение за ползване (Акт 16)

Тип строителство: Tухла

Спални: 4

Етаж: 3

Двор: Да

Гараж: Да

Отопление: Газ